Alles wat je nodig hebt voor een feest dat nazindert

Picobello verhuurt feestmateriaal in heel wat stijlen en concepten — inclusief uitstekende service, scherpe prijzen en de laatste nieuwigheden. Van velvet zetels over Kartell tafellampen tot een drie meter hoge replica van een kersenboom: met de nodige savoir-faire én heel wat jaren ervaring op de teller ontfermen we ons van A tot Z over je event.

meer over ons ontdek ons gamma

Nieuw in het gamma

Wij willen jullie bedanken voor de fijne samenwerking van afgelopen zaterdag. We waren heel blij met jullie geleverde meubilair en service. De levering was top en het meubilair kwam ook mooi en schoon aan, super! Dank je wel!

Rosalie van Kalmthout

MOED EVENTS

Eerst en vooral nogmaals dank voor de fijne samenwerking! We bezorgen jullie graag meer feedback in detail, maar hierbij laat ik jullie al graag weten dat alles goed verlopen is, het geheel er heel mooi uitzag en dat de klant heel tevreden was! :-)

Theatech

Bedankt voor de piekfijne service van jullie firma, we stellen dit ter zeerste op prijs.

Oorkruid events

We zijn zeer tevreden van Picobello. Iedereen is zeer klantvriendelijk en behulpzaam. Bedankt om even te polsen.

Blauwhuis

Ons huwelijk zit er inmiddels op. Wat een fantastische dag was het! We willen jou graag bedanken, alles zag er picobello uit ;) in de Blauwpoorte. Je antwoordde altijd zeer snel en dacht met ons mee, altijd vriendelijk, wat we zeer appreciëren!

Hannes & Evie

Bedankt voor de fijne samenwerking, wij hebben er mede dankzij jullie een prachtige dag kunnen van maken!

Inge & Nico

Hartelijk bedankt voor de overgrote samenwerking. Het was FANTASTISCH wat jullie hebben gedaan voor ons na de verschillende aanpassingen, nog bestellingen , brengen van de aanpassingen, op tijd leveren van alles PRIMA.

Frans Soete

Wiel in Wiel Vichte

Inspiratie

Van prachtige decoraties tot praktisch meubilair, wij hebben het allemaal. Laat ons u helpen uw visie om te zetten in een onvergetelijk en succesvol evenement. Blader nu door onze inspiratie sectie en laat u inspireren!

meer inspiratie

We tillen je event naar een hoger niveau

Met eigen ogen zien? Kom langs in onze showroom in Roeselare. We zijn open van 9 tot 17u.

bezoek onze showroom