FAQ

Veelgestelde vragen

 • Openingsuren

  Kantoren zijn open van maandag - vrijdag tussen 9u - 12u en 13u - 17u30 (TELEFONISCH NIET BEREIKBAAR OP WOENSDAGMIDDAG)

  Showroom is open van maandag - vrijdag tussen 9u - 12u en 13u - 17u30 (ALTIJD OP AFSPRAAK)

  Magazijn is open van maandag - vrijdag tussen 8u30 - 12u en 13u - 17u30 (GESLOTEN OP DINSDAGMIDDAG)

 • Bezoek showroom

  U bent altijd welkom om onze showroom te bezoeken in ons kantoor te Roeselare. Hier kunt u alle goederen die op onze website staan komen bezichtigen. Daarnaast staan onze collega's u ter dienst om de juiste keuzes te helpen maken.

  Showroom bezoeken zijn altijd op afspraak. Deze afspraak kunt u eenvoudig online aanvragen.

 • Levering of afhaling klant

  Zowel levering als afhaling klant is mogelijk. Standaard voorzien wij levering of afhaling dag voor het evenement tenzij anders gevraagd door de klant.

  Levering: Hier zijn transportkosten aan verbonden die afhankelijk zijn van het aantal kilometers van Roeselare tot de postcode waar de goederen geleverd dienen te worden.

  Afhaling: Klant komt de goederen ophalen in het magazijn te Roeselare. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. Afhaling dient altijd te gebeuren tijdens de openingsuren van het magazijn.

  Enkel transport is niet mogelijk. Ofwel worden de goederen geleverd en terug opgehaald door Picobello. Ofwel komt de klant de goederen ophalen en dient de klant de goederen ook terug te brengen.

 • Wanneer zal de levering plaatsvinden

  Standaard voorzien wij levering de dag voor het evenement. Indien u wenst dat deze vroeger geleverd dient te worden kan dit altijd aangevraagd worden (dit afhankelijk van de beschikbaarheden van de goederen).

  Tijdstip van levering zal bepaald worden door onze planning. Indien u een specifiek tijdstip wenst voor levering mag dit aangevraagd worden en zal onze planning hier rekening mee houden. Dag voor levering of ophaling ontvangt u een telefoon of sms van onze planning met het tijdstip van levering.