Verhaal

Picobello 3.0

Wat vliegt de tijd …

Tweede generatie Julie-Pascale & Guillaume Ruant staan al 12 jaar aan het roer van Picobello.

01

Dat ze het goed doen is een understatement. Dankzij slimme investeringen & mooie vaste samenwerkingen met toppers binnen de sector weet Picobello een prachtige groei te realiseren. Al snel werd het gebouw, waar het magazijn en de burelen op vandaag gevestigd zijn, te klein. Uitbreiding was en is echt nodig.

Broer en zus kochten bouwgrond in Ardooie & zijn vastberaden er een state-of-the-art building neerzetten. Hiervoor werd het marketingbureau Maister ingeschakeld om de rebranding vorm te geven. Tot hun grote spijt gooide het bekende virus roet in het eten.

Uitstel is geen afstel. Na een woelig anderhalf jaar gingen ze volle gas vooruit om Picobello 2.0 op de kaart te zetten.

Het logo werd al aangepast naar de gouden “Add stars to your event”. Dit werd doorgetrokken naar het wagenpark en ook het personeel zit in het nieuw.

Binnenkort lanceren we onze nieuwe website en rollen de brochures van de drukpersen. Het mag duidelijk zijn, Picobello is klaar voor de toekomst.

Het enige wat nog ontbreekt is onze kers op de taart, de nieuwbouw. Toch kunnen we stiekem al beginnen aftellen want de nodige vergunningen zijn goedgekeurd. Met de volledige Picobello-familie kijken we ontzettend uit naar het moment dat de eerste spade de grond raakt. Hieronder al een kleine sneak peek … Je zal snel merken dat binnenkort niemand nog onopgemerkt langs Picobello zal rijden.

Meer nieuws