Verhaal

Picobello voor groot en klein

Organiseert u uw eigen huwelijk, babyborrel, communie of zomaar een feestje. Iedereen is welkom bij Picobello.

01

Naast cateraars, evenementenbureaus, wedding planners hebben wij ook dagelijkse aanvragen van particulieren. Elke klant groot of klein krijgt een evenwaardige behandeling en proberen wij zo goed mogelijk te helpen in hun zoektocht naar de perfecte materialen voor hun feest.

02

Heeft u nood aan cateringmateriaal zoals borden, bestek, glaswerk, keukenmateriaal,... Picobello heeft een uitgebreid assortiment waar elks zijn ‘goesting’ kan vinden.

Daarnaast hebben we een gevarieerd assortiment meubels die u bij ons kunt huren. Tafels, stoelen, lounges, decoratie, … In alle formaten, stijlen en kleuren.

Redelijk recent verhuurt Picobello ook replica bomen en planten. Voor kleine evenementen maar we zien het ook graag groots en blinken dan ook graag uit met onze prachtige grote exemplaren.

03

Snuister gerust eens rond op onze website. Naast de producten hebben we tal van sfeerfoto’s om ideeën op te doen. Klassiek, Bohemien, Safari, Pink, thema’s genoeg om uit te kiezen.

Voor een woordje uitleg, extra hulp bij uw keuzes kunt u altijd terecht bij het commerciële team van Picobello. Zowel telefonische als per mail staan wij paraat om u te helpen. En uiteraard is iedereen ook welkom om onze showroom te bezoeken, dit echter wel op afspraak.

Add stars to your event - Picobello

Meer nieuws