Verhaal

Samenwerking met high end traiteurs & evenementenkantoren

Kan u zich de officiële opening van het gloednieuw beursgebouw in Brugge herinneren of het WK wielrennen in Brugge & Leuven? Of was u al eens te gast in één van de VIP locaties op Club Brugge, KAA Gent, SV Zulte Waregem of KV Oostende?

01

Picobello heeft een trouwe samenwerking met vele locaties & cateraars. We verzorgen niet alleen meubilair maar heel wat high end traiteurs komen graag naar Picobello om hun gerecht die extra touch te geven. Picobello staat sterk in zijn divers assortiment van borden, glazen & bestek.

Niet alleen voor cateringbedrijven maar ook voor de event professionals gaan wij graag die extra mile. Naast het mee ontwikkelend van een setting en bijhorend moodboard kunnen wij ook op-en afbouw voorzien voor onze klanten. Dit is een grote zorg die wegvalt. We werken hiervoor samen met cracks in hun vak die ons materiaal door en door kennen en perfect kunnen werken tegen een deadline.

Daarnaast is Picobello ook ervaren in beurzen. Zo verzorgen wij al jaren de grote beurs in Brussel dat georganiseerd wordt door Embuild (het vroegere Confederatiebouw). Dichter bij huis verzorgen wij de Gentleman’s Fair in Waregem en de beurzen Sfeer & Countryside.

Als u graag met een totaalconcept naar buiten wil komen, aarzel dan zeker niet om Picobello te raadplegen. We delen graag onze ervaringen en staan jullie bij van idee tot afwerking.

Meer nieuws